2012. július 23., hétfő

Bemutatkozás.

Sziasztok kis Directionerek! 

Azt hiszem belekezdek a blogolásba. Szóval, néhány tudnivalót leírok az íróról/rólam/, és a blogról, hogy azért ne tabuként olvassátok a blogot. :)

- Miért jött létre a blog?
Három okból. Első: boldog második születésnapot One Direction! Második: annyi fanfic-et olvastam már, hogy muszáj kipróbálnom milyen egy ilyet írni.. Harmadik: tegnap muffint sütöttem, és a varázslatos ihletet hozó süti a képembe kiáltott, hogy "Azonnal írj egy 1D fánfiksönt, aztán egyél meg na!" 

- Írásmódom.
Egy héten lehetőleg kétszer hozok részt, legalábbis szeretnék kétszer hozni. Általában olyan szerda körül, és a hétvégén lesz új rész, csak ugye nem mindegy mikor pattan ki a fejemből a történet. Elképzelhető lesz a csúszás is, mert ugye a Wifi nem mindig tesz a kedvemre, az asztali gép pedig a játék őrült családom miatt elérhetetlen. A részek tartalmát egy könyvben írom meg, amiben bármikor tudok változtatni a végkifejlett formátum előtt. A részeket pedig "megálmodom" vagyis az éjjeli bagoly énem és a rengeteg cappuccino miatt ezen fog pörögni elalvás előtt a kis agyam. 

-A történet.
Justine Evans, a hat évesen Párizsból elköltöző lány már lassan 13 éve, hogy Londonban, a Brook Street-en lakik. Egyik nap a vele egyidős gyermekkori barátnőjével, Gilian Morgannel elhatározzák, hogy jobban felfedezik a várost, és mikor éppen a Nando's nevű étteremben ülnek, helyhiány miatt oda megy hozzájuk öt fiú, méghozzá a One Direction. Remekül el beszélgetnek, és másnapra megbeszélnek egy találkát. Nagyon jó barátok lesznek, ám a barátság utca után a szerelem sétány jön. Rengeteg kaland és nevetés lesz a történetben, ezt megígérem! ;)

- Szereplők.
Justine Evans: Szőke, hosszú hajú, zöld szemű lány. A 19. születésnapjához közelít. Szüleivel lakik, és fel nem fedezett zenészként dolgozik. Minden álma, hogy találkozzon a 1D-nel, a kedvence Niall. 

Gilian Morgan: Justine legjobb barátnője, neki barna, hullámos haja van, és kék szeme. Ő már betöltötte a 19-et és egy kisállat kereskedésben dolgozik. Imádja a ruhákat, és a kedvence Harry. 

One Direction: szerintem erről mindenki tud valamennyit. Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik és Liam Payne az öt srác neve. :) 

Eleanor Calder és Danielle Peazer: Az előbbi Louis barátnője, az utóbbi pedig Liamé. Keressetek rájuk, mert lusta vagyok róluk írni, és rengeteget írhatnék róluk! 

Szeretem az olvasóim! 
patricia.

Nektek, One Direction pedig még egyszer nagyon boldog második születésnapot kívánok! Csapassátok szét a házat egy hatalmas bulival. Thank you, that there were! :*
564000_339720146112057_567143606_n_large

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése